^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vesti

Izlet učenika koji pohađaju versku nastavu

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U subotu 8. juna učenici Tehničke i Ekonomsko- trgovinske škole u Zaječaru, sa svojom nastavnicom verske nastave Jelenom Petrović, posetili su manastir Koporin i poklonili se moštima sv. Despota Stefana Lazarevića. Takođe, obišli su u Beogradu crkvu Sveta Petke i crkvu Ružicu na Kalemegdanu, kao i beogradski zoo vrt i TC "Galeriju".

 

ZAJEČARSKI MATURANTSKI PLES 2024

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Već drugu godinu za redom u našem gradu se na kraju drugog polugodišta za učenike završnih razreda srednjih škola organizuje manifestacija pod nazivom "Zaječarski maturantski ples".

Danas, 4. juna 2024. godine, tačno u podne naši maturanti su uz taktove Štrausovog "Slepog miša" obeležili završetak srednje škole.

"Zaječarski maturantski ples" je održan u organizaciji Grada Zaječara – Kancelarije za mlade, uz podršku Matične biblioteke "Svetozar Marković" i Narodnog pozorišta Timočke krajine "Zoran Radmilović".

 

Predavanje pripadnika PU Zaječar učenicima završnih razreda u okviru projekta "Matura 2024"

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U utorak 21. maja pripadnici Policijske uprave u Zaječaru, u okviru zajedničkog projekta "Matura 2024" koji se realizuje u sardnji PU Zaječar i srednjih škola u Zaječaru, u biblioteci naše škole održali su predavanje učenicima završnih razreda. Cilj ovog predavanja je da se na što bezbedniji način realizuju maturantske zabave i ples maturanata. Samo predavanje je bilo sastavljeno iz nekoliko segmenta koje su držali pripadnici Odeljenja kriminalističke policije, Odeljenja saobraćajne policije i pripadnici PU Zaječar koji su zaduženi za javni poredak.