OBAVEŠTENJE ZA RODITELJE OD 1. septembra

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Poštovani roditelji,
Danas je počela školska godina koja od svih nas zahteva da uložimo maksimalane napore da bi na što bezbedniji način po zdravlje učenika, svih zaposlenih u školi, roditelja i posetioca škole omogućili normalno funcionisanje škole.
U tom cilju ovim putem Vas obaveštavam da:
- sve svoje administrativne poslove u sekretarjatu škole možete obaviti svakog radnog dana u vremenu od 12.30 do 14 časova.
- razgovor sa odeljenjskim starešinom, uz prethodno zakazivanje, možete obaviti u terminu za prijem roditelja koji je odredio svaki odeljenjski strešina /raspored prijema roditelja možete videti na sledećem linku/ vreme prijema roditelja je od 12.30 do 14 časova.
- razgovor sa direktorom škole, školskim psihologom i pedagogom možete obaviti uz prethodno zakazivanje na broj telefona 019/422-876. Vreme prijema roditelja je od 12.30 do 14 časova.

Da bi smanjili rizik od unošenja i širenja korona virusa u školskoj sredini potrebno je da:
- pre polaska učenika u školu provere njihovu telesnu temperaturu
- u slučaju simptoma respiratornih infekcija kod deteta obavestite odeljenjskog starešinu da će tog dana učenik ostati kod kuće i pratiti nastavu na daljinu sve dok se ne utvrdi da li se radi o običnoj respiratornoj infekciji ili infekciji korona virusom
- u slučaju da u porodici postoji neko ko je oboleo od COVID 19 ili je bio kontaktu sa obolelim OBAVEZNO konsultovati izabranog lekara deteta o tome da li učenik treba da nastavu prati u školi ili na daljinu
- u slučaju da je učeniku izrečena obavezna mera izolacije obavestite odeljenjskog starešinu da če učenik do daljnjeg pratiti nastavu na daljinu.

Prilikom dolaska u školu obavezni ste da poštujete sve pripisane mere zaštite (nošenje zaštitne maske, dezinfekciju i držanje distance).

Hvala Vam na razumevanju i saradnji.

Direktor škole
Goran Stanković