NE ČEKAJ PROMENU, BUDI PROMENA

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Na konkurs "Mladi u pokretu" Zaječarske inicijative čija je ovogodišnja tema bila demokratija učestvovali su i učenici Đačkog parlamenta naše škole sa projektom pod nazivom " Ne čekaj promenu, budi promena".
Prema rečima predsednice Parlamenta Marije Čokojević cilj projekta bio je da realizacijom nesvakidašnjih događaja u gradu privučemo omladinu i zainteresujemo ih da i oni učine isto jer smatramo da je našem gradu potreban veći broj kulturnih dešavanja i zabave za mlade. Ovim projektom smo želeli da podstaknemo naše vrsnjake da i oni učine slično što možete i videti iz samog naziva projekta ,,Ne cekaj promenu, budi promena".

U subotu 18. maja sa početkom u 10 sati održano je takmičenje "Prati mapu i pronadji blago" gde su pravo učešća imale osnovne i srednje škole na teritoriji grada Zaječara, prvo mesto osvojili su učenici Ekonomsko-trgovinske škole.
Istog dana, sa početkom u 20 časova projektovan je film na otvorenom na platou ispred naše škole. Na projekciji filma bilo je između 70 i 90 učenika uglavnom srednjoškolaca.

U nedelju 19. maja, od 17 časova na centru je manja grupa dece iz vrtića (oko 40) defilovala u kostimima koji su predstavljali različite nacionalnosti. Nakon toga, otpevali su i pesmu uz pratnju na gitari, "Razliciti svi smo" a zatim je svoj nastup imao i gradski hor koji je otpevao Odu radosti.

Izlozba fotografija sa konkursa cija je tema bila "Sloboda" bila je postavljena na Skveru, na otvorenom a od ponedejka se mogla videti u Radul begovom Konaku.

Pored izložbe fotografija na trgu su bila postavljena i dva stola za stoni tenis.

 

ncpbp_01 ncpbp_02 ncpbp_03 ncpbp_04 ncpbp_05 ncpbp_06 ncpbp_07 ncpbp_08 ncpbp_09 ncpbp_10 ncpbp_11 ncpbp_12 ncpbp_13 ncpbp_14