CRATER vfx studio trening centar - Teen Open Day 2018

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

22.09.2018. godine 20 učenika naše škole predvođeni Sašom Nikolićem, nastavnikom engleskog jezika i odeljenjskim starešinom odeljenja E24, posetilo je Teen Open Day 2018. Teen Open Day 2018 organizuje CRATER vfx studio trening centar u Beogradu sa ciljem približavanja mladim ljudima, koji su pred izborom budućih profesije, industriju vizuelnih efekata, svet 3D animacije i pravljenje video igara i filmova.

Put Beograda zaputili su se učenici drugog i trećeg razreda obrazovnog profila elektrotehničar informacionih tehnologija.

Teen Open Day-a program posete imao je tri segmenta, Adobe After Effects, Photoshop i Program MAYA. Predavanja su bila u bioskopskoj sali a u učionicama su se putem radionica i za računarima isprobavali prvi koraci prethodno pomenutih programa.

Tokom dana organizovan je i nagradni kviz gde su učestvovali svi posetioci otvorenih vrata, naš učenik Petar Stešić bio je jedan od dobitnika nagrade za učešće u kvizu.

Za učesnike Teen Open Day-a upriličen je obilazak studija gde mnogi umetnici i zaposleni u CRATER studiu stvaraju svoju magiju.

crater_st_01 crater_st_02 crater_st_03 crater_st_04 crater_st_05 crater_st_06 crater_st_07 crater_st_08