^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vesti

POČETAK DRUGOG POLUGOĐA

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  
 
Dragi učenici, poštovani roditelji,
Drugo polugođe počinje u ponedeljak 18. januara 2021. godine. Na osnovu dopisa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja celokupan obrazovno-vaspitni rad odvijaće se po kombinovanom modelu (kao što smo i počeli školsku godinu, Za teorijsku nastavu odeljenje se deli na 2 grupe /A i B/ koje se nedeljno smenjuju na neposrednoj nastavi u školi, za realizaciju časova vežbi i praktične nastave odeljenje se deli na dve ili tri grupe u zavisnosti od NPP i ovi časovi se realizuju u školi).
 
U prvoj nedelji /18. – 22. januar/ teorijsku nastavu u školi ima grupa A.
 
Apelujem na sve da je prilikom boravka u školi neophodno poštovanje svih propisanih mera zaštite i da svojim odgovornim ponašanjem čuvamo i sebe idruge.
 
Takođe bih iskristio priliku da vam u svoje lično ime i u ime kolektiva Tehničke škole poželim dobro zdravlje, srećnu i uspešnu Novu 2021. godinu.
 
Direktor škole
Goran Stanković 
 
 

Srećni novogodišnji i božićni praznici

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Raspored održavanja roditeljskih sastanaka na kraju I polugođa

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Poštovani roditelji,
Zbog već poznate epidemiološke situacije roditeljski sastanci biće održani na daljinu (onlajn) pomoću platforme Google Meet. Pristup roditeljima je preko učeničkih naloga kojima pristupaju u Google učionici. Odeljenjske starešine će učenicima dati uputstva  za uključenje roditelja na roditeljski sastanak.