^Na vrh strane
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vesti

Srećni novogodišnji i božićni praznici

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

Novogodišnji raspust

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

 

 

Novogodišnji raspust za učenike naše škole počinje u ponedeljak, 30. decembra. Učenici se u školske klupe vraćaju u sredu, 08. januara 2020. godine

 

Konferencija ”Mogućnosti primene ECVET-a u Srbiji: Kako do priznavanja ishoda učenja stečenih u inostranstvu”

Ako ti se sviđa podeli sa prijateljima!!!
FaceBook  Twitter  

U petak, 13. decembra 2019. godine u Beogradu Fondacija Tempus organizovala je konferenciju ,,Mogućnosti primene ECVET-a u Srbiji: Kako do priznavanja ishoda učenja stečenih u inostranstvu”.

Glavni cilj konferencije je upoznavanje sa sistemom prenosa ishoda učenja koji se stiču tokom mobilnosti u inostranstvu. Konferenciji je prisustvovalo oko 80 učesnika, pretežno predstavnika škola čiji su projekti finansirani u okviru programa Erazmus+, u oblasti stručnog obrazovanja i obuka, u poslednja tri konkursna roka. Događaju su prisustvovali i predstavnici Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Agencije za kvalifikacije i MPNTR.

Predstavnici Fondacije TEMPUS predstavli su opšte principe ECVET-a, predstavnici iz Hrvatske i Slovenije su predstavili su svoja iskustva i praktičnu primenu ECVET-a.

Našu školu na ovoj konferenciji predstavljali su Jasmina Lilić, pomoćnik direktora škole i direktor škole Goran Stanković.